París

La teoria d'un complot per destruir políticament Dominique Strauss-Khan guanya pes amb la difusió d'unes imatges inèdites

La teoria d'un complot per destruir políticament Dominique Strauss-Khan guanya pes. El desencadenant són, aquesta vegada, unes imatges inèdites que ha difós una televisió francesa. Són del circuit tancat de televisió de seguretat de l'hotel Sofitel de Nova York, on, suposadament, l'aleshores director gerent del Fons Monetari Internacional (FMI) va agredir sexualment una cambrera.

RedaccióActualitzat
Concretament, les imatges de les càmeres de seguretat mostren com l'exdirector gerent del Fons Monetari Internacional paga el compte i abandona sense cap pressa l'edifici, a diferència del que s'havia assegurat incialment, que n'havia fugit corrents.

Mentrestant, en un passadís, dos empleats truquen a la policia mentre la suposada víctima seu sola. En una altra habitació, dos treballadors s'abracen i celebren alguna cosa.

Aquestes imatges han tornat a treure a la llum la teoria d'un complot per enfonsar la reputació i la carrera política de Strauss-Khan, una teoria que defensen alguns periodistes i escriptors. Per l'advocat de la cambrera, Kenneth Thompson, és falsa: "El més important que s'ha de veure aquí és que Nafi Diallo no té cap vinculació amb aquestes celebracions, amb cap tipus de gest que insinuï que no diu la veritat."

Tant el grup hoteler -propietat d'un empresari pròxim al partit de Nicolas Sarkozy- com el govern francès van negar qualsevol teoria del complot.

Fins que va esclatar l'escàndol, Strauss-Khan era el socialista francès més ben situat per disputar la presidència a Sarkozy, l'any que ve.

Segons el polític, la trobada sexual va ser consentida, i va quedar exculpat del cas. Sigui com sigui, la història de Dominique Strauss-Kahn sempre ha estat acompanyada d'infidelitats i escàndols sexuals.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut