Manifestants a Via Laietana arrosseguen contenidors (Reuters/Nacho Doce)
Manifestants a Via Laietana arrosseguen contenidors (Reuters/Nacho Doce)

La protesta torna per uns minuts a Via Laietana després del bloqueig al Parlament

RedaccióActualitzat

El ple ajornat al Parlament per la disputa sobre l'escó del president Torra ha fet reviure la protesta a la plaça Urquinaona. Durant el ple, centenars de persones s'han concentrat a l'exterior de l'edifici, però un cop ha acabat s'han traslladat a la plaça Urquinaona. Poc després de les set de la tarda hi ha hagut els primers contenidors tombats i incendiats.

Els manifestants, per mostrar el seu rebuig a la decisió de la mesa de retirar l'escó al president Quim Torra, han sortit del recinte del Parlament cap a un quart de set de la tarda i s'han concentrat a l'exterior del parc de la Ciutadella. Quan el ple ha quedat ajornat, han marxat cap a la plaça Urquinaona per continuar la protesta entre crits d'"Urquinaona, ho tornarem a fer".

 

El nombre de manifestants ha anat decreixent a mesura que han passat els minuts. Han començat sent prop de dos centenars i han acabat en una cinquantena. S'han mogut pels carrers del centre de Barcelona Pau Claris i Gran Via.

 

Manifestants a Via Laietana
Manifestants a Via Laietana (Reuters/Nacho Doce)

Els Mossos d'Esquadra els han controlat de lluny i han fet almenys cinc identificacions:

 

Finalment, la manifestació s'ha anat dispersant. Alguns dels concentrats han acabat marxant cap a la Meridiana, on fa més de 100 dies que es fa un tall que va començar amb les protestes contra el judici del procés.

ARXIVAT A:
Procés catalàQuim TorraParlament de Catalunya
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut