Bellaterra

La tancada contra el Pla Bolonya a la UAB s'estén a les facultats de Psicologia i Biologia

Desenes d'estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona s'han tancat aquest dilluns a la tarda a la Facultat de Biologia en contra de l'anomenat Pla Bolonya. Al matí ja havien fet el mateix amb la Facultat de Psicologia. D'aquesta manera, ja hi ha quatre facultats ocupades a la universitat de Bellaterra. La seva intenció és paralitzar l'activitat acadèmica i, en els pròxims dies, ocupar altres facultats com la de Ciències i Educació.

Actualitzat
Uns 80 estudiants contraris a l'aplicació del sistema europeu d'educació, l'anomenat Pla Bolonya, han ocupat aquest dilluns la Facultat de Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, a Bellaterra. Fonts dels estudiants han indicat que a primera hora del matí han anat aula per aula per informar la resta d'estudiants de les seves intencions i evitar que es fes classe. Posteriorment s'ha ampliat la protesta fins a la Facultat de Biologia. Durant tota la jornada s'han fet al recinte universitari diverses xerrades i conferències sobre l'aplicació del Pla Bolonya.

L'ocupació d'aquestes facultats es produeix després que altres estudiants de la UAB estiguin tancats a les facultats de Lletres i Ciències de la Comunicació.
Anar al contingut