Los Angeles

La soprano sense sostre del metro de Los Angeles puja a l'escenari

Pocs dies després que un vídeo a les xarxes la tragués de l'anonimat, Emily Zamourka ha actuat en una festa popular

RedacccióActualitzat

Poc es devia pensar Emily Zamourka que la seva sort canviaria gràcies a la gravació que, fa uns dies, va difondre la policia de Los Angeles al seu compte de Twitter, quan cantava "O mio babbino caro" a l'andana del metro.

El vídeo es va viralitzar tant que la cantant sense sostre va passar a tenir un nom i una història. Quan les cadenes de televisió la van entrevistar, l'Emily va fer un prec:

"Si és la voluntat de Déu que canvïi la meva vida, pregaré i estaré tan agraïda a qui intenti ajudar-me a sortir del carrer..."

Un dels que va escoltar-la va ser un home de Califòrnia que la va convidar a interpretar l'ària de Puccini a les festes del barri Little Italy de Los Angeles, on el públic la va aplaudir, i li van donar un ram de flors quan va acabar l'actuació.

Emily Zamourka, una immigrant russa que va arribar a Los Angeles al 1992, també va aconseguir un sostre, amb la fórmula d'Airbnb.


Nou violí i nova vida

Però, sobretot, aconseguirà comprar-se un violí com el que li van robar fa tres anys i canviar de vida, gràcies al compte de micromecenatge, obert per Michael Trujillo, que s'acosta a l'objectiu d'aconseguir 77.000 euros.

"El que va començar com una manera de voler ajudar l'Emily amb 15 dòlars un diumenge a la nit s'ha convertit en una cosa increïble. Estava mirant les notícies al vespre i em va emocionar la seva història. Vaig anar a Gofundme, vaig veure que no hi havia cap compte al seu nom i vaig decidir crear-ne un"

Michael Trujillo explica que encara no l'ha pogut conèixer i que està en contacte amb responsables municipals i amb la direcció de Gofundme, on es fa la campanya, per entregar-li els diners de seguida que sigui possible.

Més de 2.000 persones han contribuït en aquest compte. N'hi ha d'altres, a la mateixa plataforma, però que no han funcionat igual.

Mentrestant, el vídeo gravat per un agent de Los Angeles continua acumulant visites i ja supera el milió de visualitzacions.

 

 

 

ARXIVAT A:
Viral Música
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut