La seu de la SGAE a Madrid en una imatge d'arxiu
Imatge de la seu de la SGAE
Madrid

La SGAE convoca eleccions pel gener del 2012 i deixa vacant el càrrec de Teddy Bautista

La Societat General d'Autors i Editors celebrarà noves eleccions el mes de gener del 2012. És un dels acords adoptats aquest dijous a la tarda per la junta directiva de l'entitat. Una altra decisió de la junta ha estat deixar vacant la direcció general de la societat, càrrec que ocupava Teddy Bautista, imputat per presumpte desviament de fons.

Actualitzat
La junta ha donat el vistiplau per unanimitat a les propostes de refundació de la SGAE presentades per la comissió rectora que es va nomenar arran del cas de desviament de fons. A finals de setembre, convocaran una assemblea extraordinària, revisaran el sistema electoral per garantir més participació de socis i transparència. I el 16 de gener de 2012, arribaran les eleccions per renovar els òrgans de direcció.

També s'ha acordat nomenar el guionista Santiago Moncada president de la SGAE en substitució del cineasta José Luis Borau. En la reunió hi han participat l'actual secretari general, Francisco Galindo, i artistes com Jaume Sisa, Caco Senate, Víctor Manuel o Teo Cardalda.

Anar al contingut