Imatge de l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, la directora de la Gasol Foundation, Cristina Ribes, i Agustí Gasol, aquest 14 de març durant…
Imatge de l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, la directora de la Gasol Foundation, Cristina Ribes, i Agustí Gasol, aquest 14 de març durant l'acte de signatura de l'acord de col·laboració. (Horitzontal)

La seu de la Gasol Foundation es traslladarà de Barcelona a Sant Boi de Llobregat

ACN Sant Boi de LLobregat.-La seu de la Gasol Foundation es traslladarà properament de Barcelona a Sant Boi de Llobregat, la ciutat natal dels germans Gasol. Així ho han acordat aquest dimarts l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i la directora de la Gasol Foundation, Cristina Ribes, signant un conveni de col·laboració que, a més del trasllat de la seu, servirà també per posar en marxa un projecte de promoció d'hàbits saludables. L'Ajuntament i la Gasol Foundation s'han compromès a col·laborar estretament en la promoció comunitària de la salut i el foment d'hàbits saludables (l'activitat física, la pràctica de l'esport, l'alimentació equilibrada, el descans i el benestar emocional), especialment per prevenir i combatre l'obesitat infantil. Moret ha destacat que amb aquest acord Sant Boi de Llobregat reforça la voluntat d'identificar-se estratègicament com a "ciutat de Salut" i enfortir el vincle existent amb la família Gasol. La nova seu de la fundació s'ubicarà en un local cedit per l'Ajuntament al carrer Jaume I.

Segons un estudi elaborat recentment per l'Ajuntament de Sant Boi on han participat 792 infants de 16 escoles del municipi per a la promoció d'hàbits saludables, el 21,8% dels nens i nenes de P3 i P4 tenen sobrepès i un 11,1% més pateixen obesitat.Unes xifres, ha destacat la directora de la Gasol Foundation, Cristina Ribes, que es revertiran amb la "implicació" de l'Ajuntament i la fundació per aconseguir una societat més sana i forta. Gasol FoundationLa Gasol Foundation es va crear l'any 2013 a Los Angeles, fruit de l'interès i la sensibilitat dels germans Gasol envers la salut infantil i des de 2014 està implantada a Catalunya, amb seu fins ara a la ciutat de Barcelona.Entre d'altres compromisos, la Gasol Foundation implementarà a Sant Boi les iniciatives exitoses que desenvolupa en altres territoris, organitzarà a la ciutat en coordinació amb l'Ajuntament un esdeveniment esportiu anual per a joves i famílies i col·laborarà amb altres activitats prioritàries per al municipi.Pel pare dels germans Gasol, Agustí Gasol, també present a l'acte, traslladar la seu de la fundació a Sant Boi i posar en marxa el programa de promoció d'hàbitats saludables al municipi és un "orgull" perquè "en Pau i en Marc guarden una relació molt especial amb Sant Boi".

Anar al contingut