Barcelona

La "setmana blanca" del nou curs escolar tindrà una subvenció de 800.000 euros per a activitats

La "setmana blanca", que s'inaugurarà aquest curs escolar, concretament al març, tindrà una subvenció específica de 800.000 euros. Ho ha anunciat el conseller d'Educació, Ernest Maragall, que ha explicat que aquests diners són perquè les associacions de pares i mares d'alumnes, escoles i ajuntaments els puguin organitzar activitats durant la nova setmana de festa. Una altra novetat del curs 2010-2011 és la prova de competències bàsiques que faran per primera vegada els estudiants de quart de Secundària.

Actualitzat
La "setmana blanca" del nou calendari escolar tindrà una subvenció específica de 800.000 euros, que el Departament d'Educació donarà a les associacions de pares i mares i els ajuntaments per organitzar activitats. La xifra l'ha concretat el conseller Ernest Maragall durant la presentació de les novetats del nou curs escolar 2010-2011.

Aquests 800.000 euros se sumen als 550.000 de subvenció per a les activitats de juny i setembre, tot i que inicialment Educació havia dit que no hi hauria més diners per a la "setmana blanca". El termini per demanar aquestes ajudes anirà de l'1 al 29 d'octubre.

Prova per als de quart d'ESO

Una altra novetat del curs 2010-2011 és la prova de competències bàsiques que faran per primer cop els alumnes de quart d'ESO a finals d'abril o principis de maig. Igual com es fa amb la de sisè, es valoraran els coneixements de matemàtiques, català, castellà i anglès.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut