La imatge mostra cada un dels membres amb faccions molt "artificials" comparables amb dibuixos animats
La imatge mostra cada un dels membres amb faccions molt "artificials" comparables amb dibuixos animats

La sessió de fotos familiars excessivament retocades que triomfa a la xarxa

La família Zaring va contractar una fotògrafa per una sessió i la sorpresa va arribar quan van rebre les imatges per correu electrònic

RedaccióActualitzat

La sessió de fotos de la família Zaring s'ha fet viral per l'ús excessiu de Photoshop. La fotògrafa, Lesa Hall, va retocar les imatges amb aparença semblant als dibuixos animats.

Des de les seves xarxes, Pam i Dave Zaring han explicat que "la fotògrafa ens va dir que les ombres no acompanyaven l'assolellat, clar i bonic dia. I que el seu professor no li havia ensenyat mai a editar fotos. Llibertat per compartir-ho!".

El resultat final, que els va arribar per correu electrònic, mostra cada un dels membres amb faccions molt "artificials", comparables amb dibuixos animats. Malgrat el resultat inesperat, els Zaring van decidir pagar el preu acordat de 250$.

A les xarxes socials, les imatges s'han fet virals. Les fotografies s'han compartit més de 400.000 cops a Facebook. Alguns usuaris fins i tot han editat les seves fent una versió personalitzada:

 

Tag a friend who'd like to try this! 😆

A post shared by Banuba - Live Selfie Filters (@banuba.app) on

 

 

 

Els Zaring han decidit compartir públicament la sessió fotogràfica i d'aquesta manera posar una nota d'humor a la xarxa. Sempre que, demanen, es respecti l'autora.

La popularitat de la sessió dels Zaring ha fet fins i tot que l'artista digital Antti Karppinen hagi creat un tutorial a Youtube per ensenyar com retocar imatges a l'estil de Lisa Hall:

 

ARXIVAT A:
Viral
Anar al contingut