Proves d'accés a la universitat a la Facultat de Física i Química de la UB (ACN / Elisenda Rosanas)
Una aula de la Universitat de Barcelona

La selectivitat durarà un dia més per garantir la seguretat dels estudiants

S'endarrereixen les proves per a majors de 25 i 45 anys i les d'accés als graus en Educació Infantil i Primària, per adaptar el calendari a les necessitats de la lluita contra la Covid-19

Actualitzat

Les proves d'accés a la universitat (PAU) d'aquest any es faran els dies 7, 8, 9 i 10 de juliol, un dia més del que estava previst. Segons ha informat la Secretaria d'Universitats i Recerca de la Generalitat, s'hi ha afegit el 10 de juliol per poder complir amb les mesures de seguretat que marquen les autoritats sanitàries.

Amb aquest dia afegit, es pot fer una nova distribució de les franges horàries. Els pròxims dies es farà públic l'horari dels exàmens.

 

 

Els exàmens de selectivitat es faran en universitats, com és habitual, però també en centres de Secundària, públics i concertats. Es treballa en una distribució de l'alumnat que prioritzi la proximitat, perquè els estudiants i el professorat s'hagin de desplaçar el mínim possible. Això no vol dir que cada alumne s'examini en el centre on cursa batxillerat.

 

Des de divendres i fins al 15 de juny, està obert el termini de matriculació a la convocatòria ordinària de les PAU. En aquest cas, serà el mateix per a l'alumnat de matrícula lliure (que va acabar el batxillerat abans del curs actual o que ha estudiat a l'estranger), per als de segon de Batxillerat i per als de Cicles Formatius de Grau Superior.


PAP i majors de 25 i 45 anys

Les circumstàncies excepcionals del coronavirus han obligat a fer més canvis en el calendari. Les proves per accedir als graus en Educació Infantil i Primària (PAP) s'endarrereixen i es faran entre l'11 i el 16 de juliol. S'havien previst inicialment per al 19 de juny.

Els exàmens per a més grans de 25 i 45 anys també canvien de data i es faran el 18 de juliol. Estaven previstos inicialment per al 20 de juny per a la fase general i el 27 de juny per a la fase específica. Ara es faran en un sol dia: al matí els exàmens de fase general i a la tarda els d'específica.

ARXIVAT A:
Educació Coronavirus Estat d'alarma
Anar al contingut