La selecció espanyola supera Ucraïna i aconsegueix la classificació per a l'Eurocopa sub-21

La selecció espanyola ha aconseguit el seu objectiu i s'ha classificat per a l'Eurocopa sub-21. Ho ha fet en guanyar per 2-0 la selecció d'Ucraïna. Amb aquesta victòria, el combinat dirigit per Juan Santisteban i Armando Ufarte s'ha assegurat el primer lloc del seu grup a falta d'una jornada. La victòria contra Ucraïna no ha estat fàcil i la selecció ha tingut problemes per arribar a la porteria rival. El primer gol ha arribat en el minut 32 de partit. Valdo ha aprofitat una pilota morta a l'àrea petita per superar el porter ucraïnès i avançar el combinat espanyol. Durant la segona meitat, la selecció ucraïnesa ha estat a punt d'igualar l'encontre, però del que hagués pogut ser l'empat a un s'ha passat al dos a zero. Rubén Castro en el minut 83 ha fet el 2-0 definintiu.