La selecció espanyola s'imposa a la del Perú per 2-1, en partit amistós

La selecció espanyola s'ha imposat a la selecció del Perú, per 2-1, en un partit amistós de preparació per a l'Eurocopa de l'estiu que ve a Portugal, disputat a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Els homes d'Iñaki Sáez han començat perdent, amb un gol de Solano, en el minut 21. Però Etxeberria i Baraja, en només dos minuts (min 31 i min 33), han capgirat el signe del partit. Tots dos gols han arribat després de centrades del valencianista Vicente. Tamudo, que ha entrat després del descans, ha enviat una pilota al pal dret de la porteria d'Ibáñez, en el minut 48.

Mitja entrada a l'Estadi Olímpic de Montjuïc per veure l'Espanya-Perú, tot i la nombrosa presència de seguidors peruans i el fet que cap al minut quinze s'han obert les portes perquè qui volgués veure el partit de franc ho pogués fer. En la primera mitja hora de joc, el Perú ha dominat completament l'equip d'Iñaki Sáez. En el minut 21, Norberto Solano, amb un xut creuat, ha inaugurat el marcador i, poc després, el lateral Hidalgo ha estavellat una pilota al travesser de la porteria d'Iker Casillas. L'equip espanyol anava a remolc, però ha tingut la sort de fer dos gols en tres minuts, i tots dos, gràcies a una centrada del jugador del València Vicente. La primera, la remata, tal com li ve, Etxeberria. La segona centrada, des de la banda contrària, acaba amb un cop impecable d'un altre valencianista, Baraja. En el descans, el seleccionador Iñaki Sáez ha fet entrar els set jugadors que tenia a la banqueta, entre els quals hi havia l'espanyolista Tamudo i el blaugrana Xavi. Una passada vertical de Puyol ha estat a punt d'aprofitar-la Tamudo. El tir ha acabat picant al pal. El partit ha perdut ritme i interès. Però hi ha hagut temps per veure com un espontani saltava a la gespa per mostrar el seu orgull com a peruà i perquè Cañizares demostrés la seva qualitat en una gran rematada del visitant Silva.