Eurocopa

La selecció espanyola s'entrena en un ambient enrarit per les reaccions de Torres i Ramos

Poc ha durat la tranquil·litat a la concentració espanyola. Ni la golejada i el bon partit contra Rússia han fet que Luis Aragonés s'escapés de la polèmica que sembla perseguir-lo permanentment. A les queixes de Fernando Torres pel seu canvi, s'hi han sumat les de Sergio Ramos, que ha explicat que li costa entendre les ordres del tècnic. I això que encara no han perdut.

Actualitzat
Els núvols tapen el cel a Neustift, on està concentrada la selecció espanyola. L'afició està contenta pel bon debut, però amenaça tempesta. La primera, la generada per Torres i el seu canvi. Avui, el jugador del Liverpool reia a l'entrenament, però la seva relació amb el seleccionador és tensa després de les declaracions de l'entrenador, en què deia que s'havia de fer un toc d'atenció al jugador.

El punt de partida són els renecs que va fer quan va ser subtituït contra Rússia. Al vestidor es vol passar pàgina, però tampoc va agradar gaire l'actitud del davanter. Juan Gutiérrez "Juanito" creu que va ser desmesurada la reacció de Torres.

El segon punt de conflicte l'ha obert Sergio Ramos, que després del seu fluix partit, sembla que no assimila el que Aragonés vol d'ell. El dos jugadors corrien junts a l'entrenament d'avui. De moment, tot indica que no hi haurà canvis en l'onze de dissabte contra Suècia.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut