La gironina Marta Xargay ha anotat 7 punts davant la Xina. (Foto: EFE)
La gironina Marta Xargay, en una foto d'arxiu. (Foto: EFE)

La selecció espanyola passa a semifinals del Campionat del Món després d'un clar triomf davant la Xina (71-55)

La selecció espanyola, amb sis jugadores catalanes, s'ha classificat per a les semifinals del Campionat del Món després de derrotar Xina per 71 a 55. Sancho Lyttle, amb 24 punts i 7 rebots, i Alba Torrens, amb 17 punts i 5 rebots, han estat les més destacades del conjunt espanyol.

La selecció espanyola, amb 6 jugadores catalanes, s'ha classificat per les semifinals del Campionat del Món després de derrotar Xina per 71 a 55. Sancho Lyttle, amb 24 punts i 7 rebots, i Alba Torrens, amb 17 punts i 5 rebots, han estat les més destacades del conjunt espanyol. El seu rival serà Turquia, que ha eliminat Sèrbia amb un resultat molt ajustat (62-61).

L'única vegada que les asiàtiques han anat al davant en el marcador ha estat amb el 0 a 3 inicial. La defensa de les jugadores de Lucas Mondelo ha desactivat totalment el joc de les seves rivals.Quan faltaven set minuts per al final, Espanya guanyava de 26 punts, 63 a 37. En el temps de joc restant l'equip espanyol s'ha centrat a reservar forces de cara a la semifinal.