Handbol

La selecció espanyola debuta amb victòria davant Egipte al Mundial d'Alemanya (33-29)

La selecció espanyola d'handbol ha debutat amb victòria davant Egipte, al Mundial d'Alemanya, on s'ha imposat per 33-29 en el primer partit, al grup D. L'equip de Juan Carlos Pastor, defensor del títol, ha anat gairebé tot el partit per darrere en el marcador, però a deu minuts per al final s'ha posat per davant i ja no ha perdut el seu avantatge. Diumenge, l'equip espanyol s'enfrontarà amb un rival més feble, Qatar.

L'actuació del porter José Javier Hombrados ha estat clau perquè la selecció espanyola acabés imposant-se en el primer partit contra Egipte. Els de Pastor han pagat els errors que han permès al combinat africà anar per davant en el marcador fins entrats els últims deu minuts. Hombrados, amb dos penals aturats i una intervenció providencial en un contraatac, ha permès als de Pastor no despenjar-se del partit.

La defensa espanyola ha continuat tenint problemes en la segona meitat. Els jugadors han reconduït la situació gràcies al joc de contraatac, amb dos gols de Belaustegi i un de Chema Rodríguez que han donat tres gols d'avantatge als de Pastor (28-25) a vuit minuts per al final del duel. Els espanyols ja no han deixat als egipcis acostar-se més al resultat i s'han adjudicat la victòria.