Handbol

La selecció espanyola debuta a l'Europeu d'handbol amb un empat a 31 contra Alemanya

La selecció espanyola ha començat la seva participació al Campionat d'Europa d'handbol que es juga a Suïssa. I ho ha fet amb un empat a 31 gols en el partit que l'ha enfrontat a Alemanya. El combinat que entrena Juan Carlos Pastor ha començat el partit mostrant la seva millor imatge (0-5), però al final s'ha descentrat i ha pecat d'individualitats (14-12). Els últims minuts han estat molt igualats i la selecció espanyola ha tingut l'última possessió per canviar el signe del partit, però no han estat ni capaços de llançar a porteria.

També al grup B França ha debutat amb victòria, 35-21, contra Eslovàquia gràcies a una bona primera part.