Jocs Olímpics

La selecció espanyola de bàsquet pateix per derrotar la Gran Bretanya (79-78) i suma el seu tercer triomf

La selecció espanyola de bàsquet ha derrotat la Gran Bretanya per un sol punt de diferència (79-78) i suma el seu tercer triomf del campionat. Els homes de Scariolo han dominat el rival tot el partit, però han acabat patint per mantenir el seu avantatge. El pròxim rival dels espanyols serà el Brasil, en la lluita pel primer lloc del seu grup.

Actualitzat
La selecció espanyola de bàsquet ha derrotat la Gran Bretanya per un sol punt de diferència (79-78) i suma el seu tercer triomf del campionat. Els homes d'Scariolo han dominat el seu rival tot el partit, però han acabat patint per mantenir el seu avantatge. El proper rival dels espanyols serà Brasil, en la lluita pel primer lloc del seu grup.

Aquest tercer triomf davant els amfitrions, ha arribat en un partit travat, sense ritme i que a punt s'ha estat de complicar per als subcampions olímpics. Els d'Scariolo han disposat de còmodes avantatges de quasi deu punts al llarg de tot el partit, però a falta de 4 minuts, els locals s'han acostat per sota dels cinc punts.

En un final igualat, l'estrella local Luol Deng ha anotat una cistella a pocs segons del final. Era el 79-78, i el Basketball Arena esclatava en una demostració d'incredulitat i sorpresa. Però Calderón ha aguant l'última possessió i els britànics no han pogut culminar la remuntada. Tercer partit i tercera victòria, i ara esperen Brasil i Rússia per aconseguir el primer lloc del grup i aconseguir un rival asequible en el creuament de quarts.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut