Hoquei patins

La selecció catalana d'hoquei patins es prepara per començar a disputar dilluns la Copa Amèrica al Brasil

La selecció catalana es prepara per començar a disputar a partir d'aquest dilluns la Copa Amèrica a Recife, al Brasil. Catalunya debutarà contra l'altre gran candidat al títol, l'Argentina. Aquesta vegada, la Federació Espanyola no s'ha posat pel mig, ja que Catalunya i Espanya no es poden enfrontar. Són en total deu els jugadors escollits que formen part de l'equip català i que la secretària general de l'Esport, Anna Pruna, ha rebut aquest dijous.

Actualitzat

El capità de la selecció de Catalunya tornarà a ser Ivan Tibau, i a l'equip també hi ha el barcelonista Miquel Masoliver, que fa un any i mig ja va renunciar a jugar amb la selecció espanyola perquè només volia fer-ho amb Catalunya. Aquesta vegada, però, sembla que la Federació Espanyola no hi ha posat gaires inconvenients. 

A la presentació també hi eren els jugadors de Primera Catalana que s'han estat entrenant aquests últims mesos per si de cas no hi podia participar la selecció absoluta. Catalunya debuta dilluns contra l'Argentina a dos quarts de dotze de la nit, i en directe al 33.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut