Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Barcelona

La segona gran caixa catalana es dirà CatalunyaCaixa

CatalunyaCaixa és la nova marca de l'entitat resultant de la fusió de les caixes Catalunya, Tarragona i Manresa. Així ho han confirmat fonts de l'empresa després que ahir va ser aprovat en un consell celebrat a Manresa. Aquest migdia es presentaran oficialment el nom i la identitat corporativa de la caixa. La nova entitat és la segona caixa catalana en volum d'actius.

Actualitzat
Aquesta entitat funciona de forma conjunta des de l'1 de juliol, tot i que el procés d'integració no culminarà fins d'aquí a uns quants mesos.

Caixa Laietana ratifica la fusió freda

Justament també ahir l'assemblea general de Caixa Laietana va ratificar la fusió freda amb sis entitats més: Caja Madrid i Bancaixa, i Caja Ávila, Caja Segovia, Caja Rioja i Caja Insular de Ahorros de Canarias. Les set s'uniran en un sistema institucional de protecció i formaran la primera caixa de l'Estat en volum d'actius, amb un total de 340.000 milions d'euros.

Per començar aquest procés han demanat 4.500 milions al Fons d'Ordenació Bancària, el FROB.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut