Rugbi

La Santboiana debuta a la Lliga amb una derrota al camp del Quesos Entrepinares (23-22)

La UE Santboiana ha debutat a la Lliga amb una derrota a Valladolid, al camp del VRAC Quesos Entrepinares per un ajustat 23-22. El partit s'ha mantingut igualat fins als darrers instants. Els catalans, tot i agafar avantatge després del descans, han pagat el fet de jugar en inferioritat a causa d'una suspensió temporal de Sagario, i s'han tornat a veure per darrere. Tot i un intent de reacció a les acaballes, no han pogut evitar la derrota.

A la primera part els de Sant Boi han colpejat primer, en el minut 12, amb un assaig de Mauro Palau que posava el 3-5 al marcador. Amb dos xuts a pals, els locals han recuperat l'avantatge, però novament amb una marca visitant, en aquest cas d'Axel Serrano -i la posterior transformació d'Isaac Thompson-, ja després del descans, els catalans s'han tornat a posar al davant (9-15). Amb mitja hora al davant, ha pesat en excés l'expulsió temporal per targeta groga de Mario Sagario a la banda dels santboians, que han vist com el quadre castellà remuntava i agafava avantatge. Dos assaigs han posat el 23-15. Un cop recuperat Sagario, amb 15 jugadors sobre el terreny, la Santboiana ha estat a punt de remuntar. L'anotació de Balsalobre, ben transformada per Thompson, ha donat esperances als del Baix Llobregat que, de tota manera, no han pogut trencar la defensa dels de Valladolid.