Almeria

La samarreta trobada prop d'una depuradora té ADN del menor desaparegut a Níjar

Es reprèn la recerca del nen de 8 anys desaparegut dimarts a Almeria

Actualitzat

S'ha reprès la recerca del nen de 8 anys desaparegut dimarts al terme de Níjar, a Almeria. El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, ha confirmat en una piulada a Twitter que la samarreta blanca trobada a prop d'una depuradora pertany al menor perquè conté el seu ADN.

 

 

Els pares de Gabriel han fet una crida perquè si algú té el seu fill el deixi en un lloc públic per poder-lo trobar.

També han explicat que l'home que assetjava la mare del menor detingut dimecres i que ja ha ingressat a la presó no té res a veure amb la desaparició de Gabriel.

Mentrestant, efectius dels equips d'intervenció de muntanya de la Guàrdia Civil continuen buscant el petit Gabriel per la zona de penya-segats de la costa del cap de Gata. Grups d'especialistes rastregen pous i granges abandonades qualsevol rastre del nen. També s'han organitzat grups de voluntaris que el busquen per indrets de muntanya.

 

 

La investigació continua sota secret de sumari.

El nen va desaparèixer dimarts quan passava la festivitat de la diada d'Andalusia a casa dels seus avis, a la localitat d'Hortichuelas. Gabriel va sortir de casa dels avis a jugar a quarts de quatre de la tarda i la desaparició es va denunciar a les vuit del vespre. L'endemà, la policia va distribuir una fotografia seva a les xarxes socials demanant la col·laboració ciutadana per trobar-lo.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut