Barcelona

La Sala Gran del TNC obre temporada amb "Joan Maragall, la llei d'amor"

Després de representar-se al festival Temporada Alta de Girona, l'obra "Joan Maragall, la llei d'amor" ha obert temporada a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya. L'espectacle és un mosaic de la vida i l'obra del poeta a través dels seus textos. La representació d'aquesta obra, a la qual van assistir, entre d'altres, el conseller d'Educació i nét del poeta, Ernest Maragall, i un altre nét, Pere Maragall, coincideix amb el 150è aniversari del naixement del poeta.

Actualitzat
Ja se n'havien fet dues representacions a Girona, al festival Temporada Alta, però ara "Joan Maragall, la llei d'amor" ha obert amb tota solemnitat la temporada de la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya, amb l'assistència de Joan Manuel Tresserras, conseller de Cultura; Ernest Maragall, conseller d'Educació i nét del poeta, i un altre nét, Pere Maragall.

L'espectacle és un mosaic de la vida i l'obra de Joan Maragall a través dels seus textos, amb moments de lectura tan actuals com l'"Oda a Espanya". Una oda que acaba amb un adéu a Espanya de la mateixa manera que una parella, després de diversos mals episodis, decideixen separar-se.

L'espectacle "Joan Maragall, la llei d'amor" coincideix amb el 150è aniversari del naixement del poeta, el 10 d'octubre del 1860, i gairebé amb el centenari de la seva mort, el 22 de desembre del 1911, i mostra la vigència i l'actualitat d'uns textos escrits, com a mínim, fa un segle.




L'espectacle té moments d'emoció del pensament i dels sentiments, com el "Cant espiritual", amb un final a càrrec de Montserrat Carulla.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut