Barcelona

La sala de festes de Barcelona La Paloma espera poder reobrir després de 12 anys

La popular i centenària sala de ball del Raval espera el vistiplau final de l'Ajuntament de Barcelona un cop acabada la insonorització i preveu tornar a obrir a la tardor

RedaccióActualitzat

La sala de festes de Barcelona La Paloma preveu tornar aquesta la tardor, després de 12 anys tancada i diversos intents de reobertura.

La popular i centenària sala de ball del Raval espera el vistiplau final de l'Ajuntament de Barcelona un cop acabada la insonorització, i buscarà captar nous públics sense perdre l'esperit del local.


Mercè March n'ha estat la directora des dels anys 70 i fins al 2006. Lamenta que no han rebut cap ajuda per actualitzar una de les sales de ball més antigues d'Europa.

"És costós fer-hi obres perquè no pots tocar res. És una sala que és monument de Barcelona, patrimoni de la ciutat... Però, la veritat és que en aquest aspecte penso que no hem sigut gens ajudats mai, mai."

Obres, demandes, judicis, inspeccions i permisos han omplert aquests 12 anys de silenci. El local del carrer del Tigre ja està insonoritzat i s'han fet millores en la seguretat dels camerinos i els magatzems. És per això que creuen que, ara sí, l'Ajuntament els permetrà reobrir.

L'espai té un aforament d'un miler de persones i es podria obrir de dia per mostrar la sala decorada el 1919. Però la idea de la direcció és recuperar l'orquestra i les sessions de discjòquei.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut