La Sala Beckett, al Poblenou de Barcelona
La Sala Beckett, al Poblenou de Barcelona

La Sala Beckett estrena un espai infantil perquè els pares vagin al teatre

Els pares podran deixar els infants en un servei d'acollida, que s'inclourà en un pack amb l'entrada de la funció

Actualitzat

La Sala Beckett ofereix un servei d'acollida d'infants durant les representacions teatrals perquè els pares puguin gaudir de les funcions.

Segons ha explicat el teatre barceloní, el servei està inclòs en l'entrada marcat com a opció d'espai infantil, un per a cada nen o nena d'entre 3 i 12 anys que es vulgui deixar durant la representació.

Els infants estaran atesos per diversos monitors en una sala al mateix recinte, però la petició d'acollida s'haurà de fer mitjançant correu electrònic i, com a molt tard, el dijous anterior a la funció. A més, caldrà indicar el nom i l'edat del nen.

Quatre sessions amb servei d'acollida

Les primeres obres on ja s'inclourà aquest servei d'acollida són "Pluja" i "L'alegria", que tindran lloc els dies 23 i 30 de desembre. La primera és un espectacle de Clara Peya i Guillem Albà, que tracta el concepte de vulnerabilitat en forma de diàleg, música i titelles. D'altra banda, "Pluja", que ja es va realitzar en una altra ocasió a la Beckett, explica la situació familiar entre una mare i un fill amb paràlisi cerebral.

De cara a l'any que ve, "El chico de la última fila" i "Andrea Pixelada" seran els pròxims espectacles on també es podrà gaudir d'aquest servei.

ARXIVAT A:
Teatre
Anar al contingut