Treballs a la ronda de Dalt durant la nit
Treballs a la ronda de Dalt durant la nit
Barcelona

La ronda de Dalt, tallada durant les nits fins al 20 de juny entre les sortides 5 i 6

Del 20 de juliol a l'11 de setembre, es tallaran les 24 hores del dia els dos carrils ràpids per les obres per cobrir un tram de la ronda

RedaccióActualitzat

Aquesta nit han començat les obres per cobrir un petit tram de 200 metres de la ronda de Dalt de Barcelona, al districte d'Horta-Guinardó. Durant la nit i fins al 20 de juny es tallaran els tres carrils de cada sentit entre la sortida 5 de la Vall d'Hebron i la 6, de Vallcarca, per treure les palmeres i els fanals de la mitjana. En concret, es desviaran els vehicles pels laterals entre les 23 hores i les 5 de la matinada, fent-los sortir i tornar a entrar a la ronda. 

En una segona fase, del 20 de juliol i fins a l'11 de setembre, es tallaran les 24 hores del dia els dos carrils ràpids per poder construir els fonaments del mur estructural que aguanti la coberta.

La llosa que cobrirà del tot aquest tram, però, no es col·locarà abans del setembre del 2018. Mentre s'executin aquests treballs no serà necessari reduir els carrils.

Els veïns no estan contents amb el govern municipal perquè ha desestimat el projecte global de cobriment de la ronda impulsat per l'executiu de Xavier Trias.

El grup municipal Demòcrata a l'Ajuntament, per la seva banda, ha criticat el que considera un pedaç, perquè aquestes intervencions parcials alenteixen i hipotequen el projecte de cobertura total de la ronda de Dalt.
          

Anar al contingut