Nicolò Zaniolo, celebrant un dels dos gols que li va fer al Porto (Reuters)
Futbol

La Roma es rendeix a Nicolò Zaniolo, el seu nou nen prodigi

Zaniolo, que va arribar a Roma com a contraprestació pel traspàs de Nainggolan a l'Inter, s'ha fet un lloc de titular a l'equip "giallorosso"

Actualitzat

Els dos gols de la Roma al Porto portaven la firma d'un jugador força desconegut fora d'Itàlia: la de Nicolò Zaniolo, que amb prou feines 19 anys ja comença a guanyar-se la condició d'hereu de Francesco Totti.

El seu tècnic, Eusebio di Francesco, demana que "se'l deixi créixer tranquil i sense perdre l'equilibri". Però després del seu partit contra el Porto, la premsa italiana dedica grans titulars a aquest noi alt i prim i amb cara de nen que va arribar a l'Olímpic com a contraprestació pel fitxatge de Radja Nainggolan per l'Inter.  

Després d'impressionar Di Francesco als entrenaments, el tècnic va apostar per ell aprofitant les baixes al mig del camp i li va donar la titularitat a la Champions contra el Reial Madrid al Bernabéu al setembre. Des d'aleshores, Zaniolo ha crescut a passos de gegant. Jugador amb tècnica i generós amb l'esforç, Monchi ja treballa per assegurar el futur com a romanista d'un jugador que va arribar per 4,5 milions d'euros, que cobra poc més que el tercer porter, i que en mig any ha vist multiplicar el seu preu de mercat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut