Madrid

La revenja és la principal hipòtesi del triple crim en un bufet d'advocats a Madrid

Les víctimes són una treballadora del bufet, un client i una repartidora de propaganda. Els assassins buscaven el responsable del bufet, un advocat peruà que va ser fiscal al seu país per segrestos i tràfic de drogues

RedaccióActualitzat

La policia creu que la revenja és la principal hipòtesi del triple crim en un despatx d'advocats a Madrid, al districte d'Usera. Les forces de seguretat sospiten que van ser diverses persones les autores de les morts i que buscaven el responsable del bufet, Víctor Joel S. C., un advocat peruà que va ser fiscal al seu país per segrestos i tràfic de drogues. A l'hora del crim no era al despatx i les víctimes, totes llatinoamericanes, són un home de 42 anys, de nacionalitat equatoriana i client del bufet, que tenia un cop de destral al cap, i dues dones, també d'origen sud-americà. Una d'elles era repartidora de propaganda i una altra era secretària. A una de les dones la van degollar.

Els fets van passar aquest dimecres al barri madrileny d'Usera, amb molta immigració. La policia ha localitzat l'advocat peruà propietari del despatx i l'ha interrogat. Les mateixes fonts han reconegut que es tracta d'un cas complicat que pot trigar a resoldre's.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut