La regidora de PxC, amb la seva parella
Juana Dolores Martínez també vol denunciar el líder de la formació, Josep Anglada.
Salt

La regidora de PxC a Salt denunciarà el partit i el seu líder, Josep Anglada, per calúmnies

La regidora de Plataforma per Catalunya a Salt, Juana Dolores Martínez, que ha renunciat al seu càrrec per pressions del seu partit, denunciarà la formació i el seu líder, Josep Anglada, per calúmnies. En plena guerra dialèctica, Anglada nega les acusacions.

Actualitzat
Martínez no entén la reacció de la formació per la qual va sortir regidora de l'ajuntament gironí com a número tres de la llista, ja que segons ella sabien perfectament quina era la seva situació personal. Afirma que l'han obligat a dimitir perquè la seva parella és negra i explica que la van empènyer a dir que dimitia "per motius personals" però, finalment, es va "negar a mentir".

A l'altra banda, el seu company de Plataforma per Catalunya a Salt, Carles Bonet, considera que la font de la problemàtica ha estat "la tossuderia" de la regidora. Bonet assegura que la formació s'hagués donat per satisfeta si Martínez hagués aportat qualsevol document que acredités la seva situació regular i descartés la possibilitat d'un casament de conveniència.

Com a resposta, Jean Paul Bakoumè, que és la parella de la regidora, ha ensenyat als mitjans que té permís de residència i de treball en regla. La renúncia de Martínez es farà efectiva el pròxim ple.


Anar al contingut