Mariano Rajoy saluda els presidentss del Senat, Pío García Escudero (dreta), i del Congrés, Jesús Posada. (Foto: EFE)
El govern espanyol ja havia avançat que l'objectiu era fer la reforma el 2013. (Foto: EFE)
Madrid

La reforma de la llei de l'avortament es tramitarà de forma imminent abans que s'acabi l'any

Així ho ha revelat el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, en una conversa informal amb periodistes durant l'acte de commemoració del 35 aniversari de la Constitució.

RedaccióActualitzat

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha donat per fet que el Consell de Ministres tramitarà la reforma de la llei de l'avortament abans que s'acabi l'any.

En una conversa informal amb periodistes en l'acte de commemoració del 35 aniversari de la Constitució celebrat al Congrés, Rajoy ha comentat que la intenció és abordar el tema en una de les tres reunions del Consell que queden aquest any, els dies 13, 20 i 27 de desembre.

El govern espanyol ja havia avançat que l'objectiu era fer la reforma el 2013, tot i que algunes informacions apuntaven que, finalment, es podia deixar per més endavant. Rajoy ha certificat ara que el tema s'abordarà de forma imminent.

En el mateix acte, també en una altra conversa informal, la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría ha explicat que, per ara, el tema no està inclòs en l'índex de qüestions que té previst abordar el Consell de Ministres de divendres que ve.

Anar al contingut