Catalunya

La queixa del lector: "Una estació meteorològica en un lloc de tradició centenària"

Vols denunciar algun fet del teu entorn? Formes part d'alguna plataforma ciutadana i t'agradaria que es fes ressò de les teves campanyes? Aquest és el teu espai, envia'ns les teves queixes a Elmeu3cat24@tv3.cat i ens posarem en contacte amb tu.

Actualitzat
La nostra lectora Assumpta Cubells ens indica que, més que una queixa, el que vol fer és "una reflexió sobre el caciquisme que encara avui perdura"

Al poble la Palma d'Ebre hi ha un espai anomenat el Calvari on des de fa 300 anys hi celebren la tradicional processó de Divendres Sant, en la qual participa tot el poble.

Just al mig de l'esplanada del Calvari s'hi acaba d'instal·lar un tancat amb una estació meteorològica. Aquest terreny és legalment propietat d'una família, però els habitants de la Palma també el consideren una mica seu perquè és un indret emblemàtic on tothom celebra la Setmana Santa.

L'Assumpta creu que es podria haver buscat un altre lloc del terme o del poble i que si el terreny no pot ser cedit i deixar de ser propietat privada, "si més no caldria haver consultat l'opinió dels veïns. La meteo acaba amb la tradició centenària d'un poble" ens diu.

Tens alguna denúncia semblant i vols que ens en fem ressò? Registra't a Elmeu3cat24 i publica-la tu mateix o bé escriu-nos a Elmeu3cat24@tv3.cat.

Aquí pots llegir altres denúncies que hem rebut:

 · La indefensió dels ciutadans
 · Quina és la solució perquè les companyies de telefonia mòbil ens donin de baixa?
 · La missió de donar-se de baixa de Movistar
 · Situació precària de les oficines dels serveis educatius
 · Un altre macrohotel al Raval
 · Desnonament sorpresa d'una guarderia
 · Obstacles a la Diagonal
 · Pineda de Gavà Mar
 · Pedrada al Poble Sec
 · L'olor estranya de l'aigua
 · Les tarifes del metro
 · Problemes al CEIP Bac de Roda

Anar al contingut