Barcelona

La queixa del lector: "Un altre macrohotel al Raval"

Vols denunciar algun fet del teu entorn? Formes part d'alguna plataforma ciutadana i t'agradaria que es fes ressò de les teves campanyes? Aquest és el teu espai, envia'ns les teves queixes a Elmeu3cat24@tv3.cat i ens posarem en contacte amb tu.

Actualitzat
Un usuari d'Elmeu3cat24 ens ha enviat una queixa sobre la construcció d'un nou macrohotel a Ciutat Vella, a Barcelona, en la confluència dels carrers Portal de Santa Madrona, Perecamps i Cid.

Aquesta nova construcció s'acaba de fer pública, tot just uns dies després que la regidora de Ciutat Vella Itziar González va deixar el càrrec, i segons explica "El País", l'exregidora havia estat molt crítica amb aquest projecte amb anterioritat i tot i que havia estat aprovat per decret el 27 de febrer passat, no s'havia fet públic fins ara.

Els veïns del districte creuen que ja hi ha suficient oferta hotelera a la zona, Ciutat Vella representa un 44,1% de l'oferta hotelera de Barcelona i per això l'any 2008 van demanar l'ús d'aquest espai com a equipament públic però no en van obtenir resposta oficial. Ara han tornat a reivindicar el projecte d'espai públic un cop s'ha sabut que serà un hotel, tot i que no els ho han comunicat directament.

Els veïns pensen que es podria construir un equipament d'escola bressol i una plaça arbrada o enjardinada amb instal·lacions de jocs per a nens i nenes i alliberar la vorera per a vianants, on ara hi ha una escultura que en barra el pas i es podria recol·locar al mig de la zona verda. Al barri hi ha un dèficit de guarderies i amb totes les noves construccions, s'està accentuant l'atapeïment i la densitat constructiva a barri. A la mateixa àrea ja s'està construint un altre hotel i un edifici administratiu de la Tresoreria de la Seguretat Social.

Tens alguna denúncia semblant i vols que se'n faci ressò? Registra't a Elmeu3cat24 i publica-la tu mateix o bé escriu-nos a Elmeu3cat24@tv3.cat.

Aquí pots llegir altres denúncies que hem rebut:

 · Desnonament sorpresa d'una guarderia
 · Obstacles a la Diagonal
 · Pineda de Gavà Mar
 · Pedrada al Poble-sec
 · L'olor estranya de l'aigua
 · Les tarifes del metro
 · Problemes al CEIP Bac de Roda

Anar al contingut