La queixa del lector: "Obstacles a la Diagonal"

Vols denunciar algun fet del teu entorn? Formes part d'alguna plataforma ciutadana i t'agradaria que es fes ressò de les teves campanyes? Aquest és el teu espai, envia'ns les teves queixes a elmeu3cat24@tv3.cat i ens posarem en contacte amb tu.

Actualitzat
Ens trobem en ple debat sobre la reforma de la Diagonal que l'Ajuntament ha proposat als ciutadans seguint les idees dels ciutadans i les dues propostes finals que s'han de decidir, amb la idea de donar força als vianants i als transport públics. La nostra lectora Marga Guasch ens ha enviat la següent reflexió i denúncia sobre els obstacles que els vianants es troben a l'avinguda Diagonal i a la Rambla de Barcelona. També ens ha enviat imatges per il·lustrar la mala distribució dels elements urbans i el poc espai que hi ha per als vianants.

"L'ajuntament ens vol vendre una idíl·lica reforma de la Diagonal i de la Rambla de Barcelona. En les imatges fetes per ordinador només apareixen arbres i persones caminant.

No veig els bancs per descansar que l'Ajuntament va treure fa anys. Ni les motos, els quioscs i terrasses de bars que van ocupant il·legalment l'espai públic sense que els obliguin a retirar-se al seu espai inicial.

També hi ha papereres, bústies, fanals, caixes amb cablejat i altres obstacles que han d'estar a la força a la via pública, encara que poden estar més ben o mal col·locats.

Recordo fa anys que es va encarregar a un grup de dissenyadors i urbanistes la bona col·locació d'aquests elements a la Rambla Catalunya. Va quedar molt bé.

Algú em podria explicar què faran amb tots aquests elements que han anat ocupant il·legalment l'espai públic? I amb els que són necessaris però a vegades estan molt mal col·locats?"


Tens alguna denúncia semblant i vols que se'n faci ressò?
Registra't a El meu 3cat24 i publica-la tu mateix o bé escriu-nos a elmeu3cat24@tv3.cat.

Aquí pots seguir altres denúncies que hem rebut:

 · Pineda de Gavà Mar
 · Pedrada al Poble-sec
 · L'olor estranya de l'aigua
 · Les tarifes del metro
 · Problemes al CEIP Bac de Roda

Anar al contingut