Catalunya

La queixa del lector: "'Construcció de l'escola de Cervelló, ja!"

Vols denunciar algun fet del teu entorn? Formes part d'alguna plataforma ciutadana i t'agradaria que es fes ressò de les teves campanyes? Aquest és el teu espai: envia'ns les teves queixes a Elmeu3cat24@tv3.cat i ens posarem en contacte amb tu.

Actualitzat
'mari-melse' és una mare i veïna de Cervelló que s'ha posat en contacte amb El meu 3cat24 per reclamar públicament, amb molts altres pares, la construcció definitiva de l'escola d'aquesta localitat del Baix Llobregat. Aquesta usuària ens explica que enguany "havien de començar a construir l'edifici", però que "amb el canvi de partit, a la Generalitat", van aturar les obres i "ara diuen que fins que no surtin els pressupostos del 2011 no sabran si es farà", tot i que ja estava adjudicada.

Els familiars denuncien que els nens, un any més, seguiran en barracons: "Ja en porten tres. Quants anys més els queden?". Reivindiquen unes instal·lacions adients, ja que "els nostres fills no tenen espai per fer les activitats com tots els nens, i mengen en dos torns". El proper any serà pitjor, diuen, "ja que entraran dos línies més de P3, i on els posaran? I fins quan hem d'aguantar això?". 'mari-melse' creu que "el més important és l'educació dels nens i nenes de Cervelló".

En coneixes algun cas similar? N'ets un dels afectats? Tens alguna experiència semblant i vols explicar-la?

Deixa un comentari i digue-hi la teva!
______________________________________________________________________________

Tens alguna queixa semblant i vols que ens en fem ressò? Registra't a Elmeu3cat24 i publica-la tu mateix o bé escriu-nos a Elmeu3cat24@tv3.cat.

Aquí pots llegir altres denúncies que hem rebut:

  · Vulneració de drets a l'hora d'accedir a expedients públics
  · Pineda de Gavà Mar
  · Problemes al CEIP Bac de Roda
  . El govern bloqueja l'ampliació de l'escola Trama de Sabadell

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut