Nicola Coughlan a la presentació a Londres de la segona part de la tercera temporada de la sèrie "Bridgerton", el passat 12 de juny (REUTERS/Isabel Infantes)

La protagonista de "Bridgerton" defensa amb orgull i sarcasme el seu nu a la sèrie

Nicola Coughlan reivindica la diversitat de cossos a la presentació dels nous capítols de la sèrie

RedaccióActualitzat

L'actriu irlandesa Nicola Coughlan, protagonista de la sèrie "Bridgerton", ha respost amb contundència a les crítiques rebudes per mostrar el seu cos nu en algunes escenes d'aquesta producció de Netflix.

Durant la presentació de la segona part de la tercera temporada de la sèrie, aquest cap de setmana a Dublín, l'actriu ha atès fans i mitjans de comunicació, responent a preguntes i comentant diferents aspectes del rodatge.

Preguntada per algunes crítiques cap al seu físic, Coughlan no ha dubtat a defensar els diversos tipus de cossos que existeixen i a reivindicar les seves escenes amb orgull i amb un to clarament sarcàstic:

"És dur. Les dones amb el meu tipus de cos, dones amb pits perfectes, no acostumem a veure'ns sovint en pantalla. Estic molt orgullosa com a membre de la comunitat de pits perfecte."

 

@people And that's why #NicolaCoughlan will always be the diamond, no matter the season. #Bridgerton #PenelopeFeatherington ? original sound - People Magazine


Coughlan, que fa el paper de Penelope Featherington a la sèrie, també ha explicat que l'escena on apareix totalment nua va ser fruit d'una decisió pròpia i que "la va ajudar a empoderar-se":

"Vaig sentir-ho com el més gran "Que us bombin!" a tota la conversa sobre el meu cos; va ser meravellosament empoderador."

L'actriu també ha confessat que se sent molt contenta i ha afegit que la bona acollida que té la sèrie ha impactat molt positivament a la seva vida personal i professional: "Em sento molt afortunada de ser part d'aquest projecte", ha dit Coughlan, que també s'ha felicitat per contribuir a "converses importants sobre la representació i la diversitat".

Nicola Coughlan amb el també actor de la sèrie Luke Newton (Reuters/Isabel Infantes)

En aquest sentit, s'ha pronunciat sobre la importància de la diversitat en les sèries, subratllant la necessitat d'una representació més àmplia i inclusiva a les produccions televisives i cinematogràfiques.

"És essencial que totes les persones, independentement de la seva aparença, puguin veure's representades a la pantalla. Les històries que expliquem han de reflectir la diversitat de la nostra societat."

Tant l'actriu com altres companys de repartiment han utilitzat les xarxes socials per defensar canvis en la indústria i una obertura a la diversitat.

 

ARXIVAT A:
TelevisióSèries
Anar al contingut