Cambrera servint un Cacaolat en un got, el gener del 2019
Cacaolat, del grup català Damm, seguirà elaborant els seus productes (ACN/Gemma Sánchez)

La propietària de Colacao compra el 50% de Cacaolat a Damm i esdevé un gegant dels batuts

L'operació està pendent de l'aprovació de la Comissió dels Mercats i la Competència, que hauria de donar llum verda a la creació del grup de batuts làctics més gran de l'estat espanyol

Idilia Foods, el grup alimentari amb seu a València que hi ha darrere marques com Colacao, Paladín o Nocilla, ha comprat el 50% de Cacaolat i es convertirà en un gegant dels batuts a Espanya.

Cacaolat, que forma part del grup català Damm, no abandonarà la fàbrica de Santa Coloma de Gramenet, al Barcelonès, on continuaran elaborant els seus productes, i continuarà "operant de manera independent", conservant el lideratge del director general, Josep Barbena.

En un comunicat del grup Damm, s'ha fet públic el pacte amb Idilia Foods, que "consolidarà la sòlida posició de totes dues companyies" en el mercat de batuts làctics i els portarà a gestionar conjuntament marques com Colacao Energy, Laccao, Letona o Okey.

L'objectiu d'aquesta compra és accelerar el creixement del mercat dels batuts làctics a escala nacional i internacional, on Cacaolat és present en més de 30 països.

L'any passat, el grup Cacaolat, que va néixer el 1933 a Barcelona, va facturar 82 milions d'euros, un 13% més que l'any anterior.

Ara l'operació haurà de rebre l'aprovació definitiva per part de la Comissió Nacional dels Mercats i Competència (CNMC).

ARXIVAT A:
AlimentacióEmpresa
Anar al contingut