Fem costat als refugiats
Fem costat als refugiats
Dijous 4 de maig, Barcelona

La programació especial de TV3 "Fem costat als refugiats" ha rebut el Premi Ràdio Associació

La dissetena edició dels Premis Ràdio Associació de Catalunya ha premiat TV3 amb el guardó 1924 per la programació especial en "prime time" amb motiu de la campanya "Casa nostra, casa vostra"

Televisió de Catalunya ha rebut el guardó 1924, que reconeix la producció en català dins l'àmbit audiovisual, per la programació especial "Fem costat als refugiats", emesa en "prime time". Amb motiu de la campanya d'acollida de refugiats "Casa nostra, casa vostra", els mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals s'hi van sumar amb una programació especial a TV3 i Catalunya Ràdio. A més d'emetre en exclusiva el concert "Volem acollir" al Palau Sant Jordi, va oferir la docusèrie sobre refugiats "Vides aturades" entre els dies 1 i 10 de febrer, just després del "Telenotícies vespre". El programa "Sense ficció" va estrenar a TV3 "No puc tornar a casa" i "Refugi Dresden" i "60 minuts", "La porta blava" al 33. També es van reemetre els documentals "To Kyma. Rescat al mar Egeu",  "My friend", i dos capítols de la sèrie "Europa transit",  "Missatges de frontera" i "Escola en moviment".

Altres programes que van fer una programació especials són "El sopar", "Tot un món", "Valor afegit" i, al Super3, "InfoK" I "Una mà de contes".

Anar al contingut