Barcelona

La presumpta assassina d'àvies es nega a sotmetre's a una roda de reconeixement davant de les víctimes

Una desena de testimonis han anat als jutjats de Barcelona per fer una roda de reconeixement per identificar la presumpta assassina d'àvies detinguda el juliol passat a Barcelona. Amb tot, Remedios Sánchez, que tampoc no ha volgut declarar fins ara davant del jutge, s'ha negat a sotmetre's-hi. Sigui com sigui, el procés judicial continuarà dijous amb la declaració de les víctimes que van sobreviure davant de la presumpta agressora. A Remedios Sánchez se l'acusa d'haver matat quatre dones i d'haver-ho intentat amb cinc més.

Actualitzat

Els testimonis, entre víctimes Remedios Sánchez i veïns i familiars que van veure la presumpta assassina, han anat als jutjats de Barcelona per fer la roda de reconeixement, malgrat que algunes d'elles tenien dificultats per caminar i les han hagut d'acompanyar amb cadires de rodes. Amb tot, s'han trobat que la roda de reconeixement s'ha anul·lat perquè l'acusada no s'hi ha volgut sotmetre. Segons ha explicat l'advocat de la defensa, per Remedios Sánchez "no tenia sentit", després que la seva imatge ha aparegut arreu.

En qualsevol cas, el cara cara amb la presumpta assassina serà inevitable aquesta setmana. A partir de dijous les víctimes que van sobreviure a les agressions declararan davant del jutge, així com davant de la mateixa Remedios Sánchez, com si es tractés d'un judici, i les declaracions es gravaran en vídeo. D'aquesta manera, si el dia del judici alguna de les àvies ha perdut la memòria o s'ha mort, el vídeo de la declaració tindrà validesa com a prova acusatòria.

Mentrestant, tot i que encara s'està a l'espera dels informes psiquiàtrics i de les anàlisis d'ADN de Remedios Sánchez, les empremtes dactilars trobades en pisos de les víctimes sí que coincideixen amb les de la presumpta agressora.

El jutge va decretar l'ingrés a presó sense fiança de Remedios Sánchez acusada de quatre presumptes delictes d'assassinat, cinc més en grau de temptativa, vuit robatoris amb violència i un intent amb violència.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut