Futbol

La presentació de Johan Cruyff com a nou seleccionador català serà una gran festa

La Federació Catalana de Futbol està ultimant els detalls de l'acte de presentació de Johan Cruyff com a seleccionador català. El periodista Albert Om serà l'encarregat de dirigir l'esdeveniment, en què hi haurà dues o tres actuacions musicals, una de les quals serà la de l'Elèctrica Dharma. Durant la presentació es firmarà el contracte i no es descarta alguna sorpresa per a Cruyff. Al Palau de Congressos s'ha reservat una sala amb capacitat per a unes mil persones. Entre els convidats està confirmada la presència de Pep Guardiola, del president del Parlament, Ernest Benach, i de la secretària general d'Esports, Anna Pruna. De moment, s'han acreditat més de 100 periodistes, entre els quals n'hi ha de la BBC, la televisió Azteca mexicana o l'agència de notícies Reuters.

Actualitzat
Johan Cruyff serà presentat aquest dilluns en un acte concebut com una festa del futbol català al Palau de Congressos de Catalunya. L'aforament del Palau és de 2.000 persones, però es farà servir un espai per a 1.000 persones. Primer de tot es farà una roda de premsa per als mitjans de comunicació, a partir de les onze del matí, i a quarts d'una començarà l'acte formal de presentació, que durarà tres quarts d'hora.

Serà un acte concebut com una festa, com ha confirmat en declaracions a "L'informatiu migdia esports" de Catalunya Ràdio el vicepresident de marquèting de la Federació Catalana de Futbol, Lluís Carrasco.

L'acte, presentat pel periodista Albert Om, combinarà actuacions musicals i parlaments com el de Cruyff i el del president de la Federació Catalana, Jordi Casals. Una d'aquestes actuacions serà de la Companyia Elèctrica Dharma. També hi haurà una sorpresa per a Johan Cruyff i es projectarà un vídeo del tècnic holandès i la seva vinculació amb Catalunya.

A l'acte hi són convidats tots els presidents de clubs de Catalunya, entre ells Joan Laporta, íntim amic de Johan Cruyff. El president del Parlament, Ernest Benach, i la secretària general de l'Esport, Anna Pruna, són algunes de les personalitats que ja han confirmat la seva assistència. També han confirmat la seva presència els dos últims seleccionadors de Catalunya abans de l'arribada de Cruyff a la banqueta, Pere Gratacós i Àngel Alonso.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut