Futbol

La premsa italiana reconeix la superioritat del Barça després del partidàs a San Siro

La premsa italiana s'ha desfet en elogis i ha reconegut la superioritat del Barça a San Siro. L'endemà del partit, diaris com "La Gazzeta dello Sport" qualifica el duel de "bellíssim" i titula "Gran Milan, massa Barça". A dins del text, s'hi pot llegir que Messi i Xavi van ser "dos robots". El mateix propietari del Milan i exprimer ministre italià, Silvio Berlusconi, va dir després del partit que "el Milan juga bé, però el Barça, millor".

Actualitzat
  • ANÀLISI
  • Ricard Torquemada
    Per Ricard Torquemada
El "Corriere della Sera" destaca el "futbol espectacle a San Siro", en un partit que va ser espectacular, però "va guanyar l'equip millor, contra un adversari que ha après a estar molt a prop del Barça".

Guardiola vs Ibrahimovic

Al "Corriere dello Sport" parlen de la no-encaixada de mans entre Guardiola i Ibrahimovic. El davanter suec va dir després del partit: "Era important donar la mà a Guardiola", quan se li va preguntar per què havia donat la mà a Messi i no al de Santpedor.

Ja són a Barcelona

Després de fer nit a Milà, l'expedició ha tornat aquest dijous al migdia i té d'un dia de festa. Divendres començarà a preparar el partit de dissabte contra el Getafe, i a oblidar la victòria a San Siro, però a Itàlia recordaran molts dies la lliçó de futbol que el Barça va oferir a San Siro.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut