Manuel Valls a la manifestació "Per una Espanya unida, eleccions ja"
Manuel Valls a la manifestació "Per una Espanya unida, eleccions ja"

La premsa francesa destaca que Valls es manifesta "amb l'extrema dreta"

Els diaris francesos Express, OBS, Le Parisien i RTL es fan ressò de l'assistència de Valls a la manifestació d'aquest migdia a Madrid

Actualitzat

"Sense dilema i sense complexos" expressava el candidat a l'alcaldia, Manuel Valls, quan confirmava la seva participació a la concentració convocada aquest migdia a Madrid. Els diaris francesos Express, Le Nouvelle Observateur, Le Parisien i RTL reprodueixen la nota de l'agència France Presse i destaquen la seva assistència al costat de partits d'extrema dreta.

 

 

RTL subtitulava la notícia explicant que Valls "es manifestarà a Madrid contra el cap del govern espanyol" en una convocatòria on "el partit d'extrema dreta Vox" crida a participar. El candidat afirmava que ell es manifesta en "defensa de la Constitució i de la unitat d'Espanya" i que es tracta d'un "moment històric".

Valls es va defensar a través del seu Twitter, on qualificava les notícies de "desinformació" i afirmava que a la convocatòria d'aquest migdia hi anaven "desenes de milers d'espanyols" tant d"'esquerres com de dretes".

 

Els mitjans francesos recullen les declaracions de Manuel Valls on explicava que "tot acord de programa o de govern amb Vox seria un error polític i una incongruència moral".

La concentració, amb el lema "Per una Espanya unida, eleccions ja", ha tingut el suport de Vox, el soci parlamentari del PP a Andalusia, i altres formacions d'ultradreta, com la Falange, Hogar Social o España 2000.

ARXIVAT A:
Manuel VallsCs
Anar al contingut