Barcelona

La portaveu d'Unió respecta el manifest però diu que la pregunta s'havia de decidir lluny dels mitjans i del 24-M

La portaveu, Montserrat Surroca, respecta el manifest que demana una pregunta explícita sobre la independència però diu que aquest debat es farà en el si del comitè, com s'havia acordat

Actualitzat

La portaveu d'Unió, Montserrat Surroca, s'ha mostrat respectuosa amb el manifest signat per un miler de militants del partit que demana que es pregunti explícitament sobre la independència, però ha dit que aquest debat es farà dimarts que ve en el si del comitè de govern d'Unió, tal com s'havia acordat.

Entrevistada per "Els matins" de TV3, Surroca ha declinat adjectivar el manifest, però ha manifestat que les regles del joc que s'havien marcat eren separar aquest debat sobre la pregunta de les eleccions municipals i mantenir-lo allunyat dels mitjans de comunicació.

Surroca ha explicat que Ramon Espadaler ja ha començat a entrevistar-se amb tots els membres de la direcció del partit per abordar quina ha de ser la pregunta que es faci i que aquesta ronda l'haurà enllestit abans del dia 2 de juny, quan es farà la proposta.

Segons ha dit, "evidentment serà una pregunta clara i tindrà una resposta "sí/no". I s'ha mostrat segura que "serà un procés escrupolosament democràtic i participatiu on tots els militants tindran veu".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut