Barcelona

La portada censurada d'"El Jueves" es cotitza a 2.500 euros a internet

La portada del setmanari "El Jueves" està a subhasta a internet. Un conegut portal especialitzat en aquest tipus d'intercanvis disposa d'uns quants exemplars de la revista censurada, que mostra una caricatura dels prínceps d'Astúries mantenint relacions sexuals, i se n'arriben a demanar 2.500 euros. Mentrestant, l'equip de la publicació ja prepara la pròxima edició, que inclourà alguna al·lusió a la seva situació judicial i un editorial on el director opinarà sobre el segrest.

Actualitzat

Divendres el número en paper d'"El Jueves" se segrestava dels quioscos i dissabte al vespre la revista va haver de tancar la seva web per ordre de la Fiscalia General de l'Estat.

La portada, però, ha despertat un gran interès. A internet circulen exemplars del número 1573 d'"El Jueves". Un conegut portal a internet especialitzat en subhastes els ofereix a un preu que pot arribar als 2.500 euros per un setmanari retirat de la venda física.

Segons les dades reflectides en la pàgina de subhastes, l'exemplar que ha assolit un major preu de venda fins a la tarda d'ahir ho ha fet per 49 euros. La majoria de venedors situen el preu entre els 10 i els 100 euros, tot i que algú l'ha arribat a oferir a un preu de sortida de 2.500 euros. Els editors d'"El Jueves" confien que aviat es normalitzi la situació i puguin reobrir la pàgina web.

Fil a l'agulla al pròxim "Jueves"

Paral·lelament a aquests incidents, la redacció de la revista ja prepara el seu pròxim número. La direcció d"El Jueves" va ordenar aturar l'edició que ja estava en marxa per incloure alguna referència a la decisió judicial.

Així, divendres ja tenien tancada una portada per "fer conya" sobre l'actual situació. En pàgines interiors, la revista inclourà dos editorials, en un dels quals el director opinarà sobre el segrest.

Les vostres opinions

Opina aquí!

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut