Garrigosa i Maragall, a l'Estadi Olímpic de Barcelona anys després del 1992
Garrigosa i Maragall, a l'Estadi Olímpic de Barcelona anys després del 1992

El món de la política, de dol per la mort de Diana Garrigosa

Actualitzat

Minuts després de saber-se la notícia de la mort de Diana Garrigosa, diversos polítics catalans i espanyols han mostrat el seu condol a la xarxa.

El president de la Generalitat, Quim Torra; el del govern espanyol, Pedro Sánchez; el del Parlament, Roger Torrent; l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; o la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, han estat dels primers a reaccionar:

 

 

 

 

 

 

 

Des del partit on van militar durant dècades tant Garrigosa com Maragall, les principals cares públiques del PSC han tingut un record per a Garrigosa.

El primer secretari del partit, Miquel Iceta; el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni; la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera; i l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, han lamentat la mort de Garrigosa:

 

 

 

 

 

Garrigosa i Maragall arriben a la Plaça de Sant Jaume el juny de 2018
Garrigosa i Maragall arriben a la Plaça de Sant Jaume el juny de 2018 (ACN / Júlia Pérez)

 

 

Però els rivals polítics del PSC també han mostrat el seu condol. Des de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont al vicepresident segon del govern espanyol, Pablo Iglesias, passant per l'exalcalde de Barcelona Xavier Trias o el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès:

 


 

 

 

Antigues conselleres de Pasqual Maragall que ja no formen part del PSC, com Montserrat Tura o Marina Geli, també han expressat el seu condol per la mort de Diana Garrigosa:

 

 

 

La Fundació Pasqual Maragall, que ella presidia, ha informat de la mort de Garrigosa. El cineasta Albert Solé, fill de Jordi Solé Tura, també malalt d'Alzheimer i autor de "Bucarest, la memòria perduda" sobre la malaltia, també ha lamentat la mort de Garrigosa:

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut