Escorcoll a casa dels Pujol el 26 de maig
Escorcoll a casa dels Pujol el 26 de maig
Madrid

La policia troba el testament de l'avi Florenci a la sala d'estar dels Pujol

El document es va localitzar el 26 d'abril durant el registre a casa de l'expresident i és el que ha esgrimit Pujol per justificar la seva fortuna a Andorra

RedaccióActualitzat

El matrimoni Pujol-Ferrusola guardava al saló de casa seva a Barcelona, registrada el 26 d'abril, una còpia del testament de l'avi Florenci. Es tracta d'un document rellevant perquè l'expresident sempre l'ha fet servir per justificar la seva fortuna a Andorra. 

Així consta en l'acta d'entrada i registre del domicili, on hi ha una relació manuscrita de tots els documents intervinguts per ordre del jutjat d'instrucció número 5 de l'Audiència Nacional.

Entre ells destaca el document 001 trobat al "Saló-Sala d'Estar" i que ha estat identificat com a "Testament atorgat pel senyor Florenci Pujol Brugat el 17 de març de 1967 nº807 Notari Ángel Martínez Sarrión".

 

 

Aquests documents i suports informàtics, van ser posats a disposició de la UDEF per al seu anàlisi i elaboració de "successius informes policials". 

Pujol va declarar davant el jutge De la Mata que el seu pare va deixar 140 milions de pessetes a la seva dona Marta Ferrusola i als seus nets, i no a ell, amb l'objecte de "protegir" la família en un moment polític dedicat, ja que en l'any de la seva mort, el 1980, va accedir a la presidència de la Generalitat.

També es van trobar el testament de la mare de Pujol.

 

Anar al contingut