Bangkok

La policia publica un retrat robot del sospitós de l'atemptat de Bangkok i busca dues persones més

Les autoritats tailandeses busquen dues persones més que podrien haver participat en l'atac i que van ser gravades per les càmeres de seguretat

RedaccióActualitzat

La policia tailandesa ha llançat una ordre de detenció contra el principal sospitós de l'atemptat de dilluns a Bangkok que va causar vint morts i un centenar de ferits. És un home moreno i de trets asiàtics. Les autoritats ofereixen una recompensa de 25.000 euros per qualsevol informació que porti a la seva detenció.

El retrat està fet d'acord amb les imatges de les càmeres de seguretat. Al vídeo es veu un home amb una samarreta groga que entra al recinte on es va produir l'explosió amb una motxilla i surt minuts abans de la deflagració sense la bossa.

El cap de la policia de Tailàndia, Somyot Pumpanmuang, ha explicat que creuen que l'atemptat va ser perpetrat per un grup de persones i busquen a dos sospitosos més que també haurien captat les càmeres de seguretat.

Mentrestant, la ciutat recupera a poc a poc la normalitat i aquest dimecres ha reobert el temple on van posar la bomba. L'explosiu era de fabricació casolana i contenia entre tres i cinc quilos de dinamita i metralla.

Dos dies després de l'atac, 68 dels 123 ferits continuen hospitalitzats i n'hi ha alguns en estat crític. De moment ningú no ha reivindicat l'atemptat i, per això, la investigació no descarta cap hipòtesi.

Una segona bomba va explotar dimarts sense causar ferits ni danys materials. Les autoritats tailandeses investiguen si aquestes accions estan relacionades.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut