El secretari d'organització del PSOE, José Luís Ábalos, durant l'acte del partit dissabte a Mérida (EFE)
El secretari d'organització del PSOE, José Luís Ábalos, durant l'acte del partit dissabte a Mérida (EFE)
Mèrida

La Policia Nacional investiga un agent per escridassar el ministre Ábalos a Mèrida

L'agent va coincidir amb el ministre en un local de la ciutat i el va increpar reiteradament

Actualitzat

La Policia Nacional obre una investigació a un agent del cos que presumptament va increpar el ministre de Foment, José Luis Ábalos, aquest divendres a la nit en un bar de Mèrida.

Segons publica l'agència EFE de fonts policials, el policia va escridassar el ministre quan es trobava en un local del centre de la ciutat. El ministre i secretari d'organització del PSOE participava l'endemà a la conferència política del partit a Extremadura.

 

El secretari d'organització del PSOE, José Luís Ábalos va participar dissabte a l'acte del partit dissabte a Mérida (EFE)

 

L'agent es va encarar amb Ábalos dient-li "rojo" però no va arribar a acostar-se al ministre de Foment. Davant la insistència dels insults per part de l'home, un escolta del ministre va decidir avisar la policia.

Quan els agents es van presentar al local l'home va reconèixer que pertanyia al cos i va mostrar la placa.

Després, Ábalos va abandonar el local a peu amb els seus escortes.

Fonts del Ministeri de l'Interior apunten que es tracta d'un policia en segona activitat i serà la delegació del govern espanyol a Mèrida qui obri l'expedient d'aquests fets.

Els agents de segona activitat són policies que per la seva edat tenen una situació administrativa especial fins que es jubilen, per garantir que les seves aptituds psicofísiques son adequades al servei, això implica que sovint els releguin a fer tasques administratives.

ARXIVAT A:
Policia NacionalPSOE
Anar al contingut