Barcelona

La policia localitza i deté cinc fugitius internacionals a Catalunya

Agents policials de l'Estat han detingut en les últimes tres setmanes fins a cinc fugitius internacionals, els quals tenien diverses ordres de detenció. El cas més destacat és el d'una dona romanesa detinguda a Lloret de Mar que ha estat reclamada per tràfic de persones per ser explotades sexualment.

RedaccióActualitzat
Un altre dels detinguts, en aquest cas a l'Hospitalet de Llobregat, és un home d'origen peruà acusat de temptativa d'assassinat i tinença il·lícita d'armes, a conseqüència d'un robatori amb intimidació.

El tercer detingut ha estat a Barcelona, i es tracta d'un ciutadà polonès sobre el qual pesa una ordre europea de detenció i entrega (OEDE) per estafa a una empresa de Varsòvia, delicte del qual seria reincident.

També ha estat localitzat un home alemany buscat igualment per estafes, en aquest cas a diverses empreses del seu país, per un valor total de 600.000 euros.

L'últim fugitiu és una dona també peruana, trobada a Vilanova i la Geltrú i acusada de diverses falsificacions documentals i de prendre una menor d'edat al seu pare.
Anar al contingut