La policia local felicita per megafonia nens i nenes que fan anys en confinament

La iniciativa ha tingut molt d'èxit i s'ha fet un formulari per a tothom que vulgui que el felicitin

Actualitzat

La policia local de Montcada i Reixac ha impulsat una iniciativa especial per als nens i nenes del municipi que han de celebrar el seu aniversari tancats a casa. Els diferents policies locals han trobat la manera de fer-los sentir ben especials, el dia del seu aniversari.

Feliciten per la megafonia d'un cotxe patrulla els nens que fan anys. A més, els fan entrega d'obsequis com llibres i caramels, complint amb totes les mesures de prevenció i de distància de seguretat.

Amb les sirenes dels cotxes i cançons d'aniversari és com feliciten l'Alèxia, de Montcada i Reixac, que aquest dimecres feia vuit anys.

"Atenció! Els parla la Policia Local de Montcada. Estem buscant una nena que es diu Alèxia".

Al llarg del dia, els agents feliciten diversos nens. Tant d'èxit ha tingut la idea que ja han fet un formulari per a tothom que vulgui que el felicitin. Però només 10 minuts i a les 8 del vespre

La idea ha agradat a altres policies locals que han pres exemple com a les Borges Blanques, Palamós, Lloret de Mar, Torrent i a Caldes de Malavella, i també a altres pobles de Catalunya.

A Tossa de Mar, cada dia els veïns i veïnes voten quin tema volen que la policia faci sonar pel carrer amb els seus cotxes patrulla.

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut