Un cas del mètode delictiu conegut com a 'cash trapping' localitzat en un caixer automàtic de la ciutat de Tàrrega (Ajuntament de Tàrrega)
Un cas del mètode delictiu conegut com a 'cash trapping' localitzat en un caixer automàtic de la ciutat de Tàrrega (Ajuntament de Tàrrega)
Tàrrega

La Policia Local de Tàrrega detecta l'ús del mètode delictiu 'cash trapping' en un caixer automàtic de la ciutat

Actualitzat

ACN Tàrrega.- La Policia Local de Tàrrega ha detectat l'ús del sistema de robatori anomenat 'cash trapping' en un caixer automàtic de la ciutat. Es tracta d'un objecte metàl·lic adhesiu que es col·loca a l'interior de la ranura on s'expedeixen els bitllets, els quals es queden enganxats a l'interior sense que l'usuari pugui recollir-los. Quan la persona que sol·licitava els diners marxa del caixer, els lladres extrauen l'objecte metàl·lic amb els bitllets enganxats. En concret, un agent de la Policia Local de Tàrrega va detectar aquest mètode el dilluns 23 de maig al vespre en una sucursal bancària de la plaça del Carme i va poder desenganxar l'estri metàl·lic de la ranura del caixer. El cos va inspeccionar després altres caixers automàtics de la ciutat i no en va detectar més casos. Tot i això, l'Ajuntament de Tàrrega adverteix d'aquesta pràctica delictiva.

L'ajuntament targarí recomana que en cas que el caixer no expedeixi els bitllets, quedar-se al lloc i avisar immediatament la Policia Local o els Mossos d'Esquadra. Amb aquesta acció també es facilitarà la detenció dels presumptes autors del robatori, que acostumen a esperar prop del caixer, segons el consistori.

Anar al contingut