Bárcenas sortint de l'Audiència Nacional, on va declarar pel "cas Gürtel" (Foto: EFE)
Bárcenas sortint de l'Audiència Nacional, on va declarar pel "cas Gürtel" (Foto: EFE)
Madrid

La policia es presenta a Génova, la seu estatal del PP, després de la denúncia de Bárcenas

La policia s'ha presentat aquesta tarda a Génova 13, la seu nacional del PP, per notificar la denúncia per robatori presentada aquest matí per Bárcenas i inspeccionar la sala Andalusia on l'extresorer guardava els seus documents. El PP ha desmentit que la policia hagi escorcollat cap dependència o hi hagi agafat empremtes.

RedaccióActualitzat
La policia s'ha presentat aquesta tarda a Génova 13, la seu nacional del PP, per notificar la denúncia per robatori presentada aquest matí per Bárcenas i inspeccionar la sala Andalusia on l'extresorer guardava els seus documents. El PP ha desmentit que la policia hagi escorcollat cap dependència o hagi pres empremtes.

Bárcenas ha presentat una denúncia contra l'advocat del PP Alberto Durán per un possible delicte contra la intimitat, per haver forçat la porta del seu despatx i haver examinat de manera exhaustiva tota la documentació que hi guardava, part de la qual personal, així com diversos ordinadors portàtils. Igualment, Bárcenas ha fet un requeriment a la gerent del partit, Carmen Navarro, perquè li tornin immediatament tot el material requisat.

Aquesta és la segona demanda que Bárcenas interposa contra el PP, després que aquesta mateixa setmana n'ha posat una altra per acomiadament improcedent.
Anar al contingut