Londres

La policia es presenta a casa de Boris Johnson alertada per una baralla amb la parella

L'aspirant a substituir Theresa May com a primer ministre britànic va tenir una forta discussió amb la seva parella que va alertar els veïns

RedaccióActualitzat

La candidatura de l'exalcalde de Londres Boris Johnson com a substitut de Theresa May pot quedar tocada després d'un incident que ha protagonitzat aquesta passada nit amb la seva parella, Carrie Symonds.

La policia londinenca va anar a casa de l'aspirant a primer ministre després que un veí alertés que estaven tenint una forta discussió. El veí va assegurar que havia sentit crits i cops de porta. Segons ha explicat, va sentir com Carrie recriminava al polític conservador haver vessat una copa de vi en un sofà i dir-li que "no anava mai amb compte amb res".

Un cop al domicili de Johnson i Symonds, els agents van considerar que no calia cap acció policial. Tot i així, van inspeccionar la vivenda del polític conservador, però van marxar sense practicar cap detenció.

Els principals mitjans britànics no han trigat a fer-se ressò de la baralla. "The Guardian" ha parlat amb el veí que va denunciar els fets a la policia. El diari assegura haver sentit una gravació de la baralla on Boris Johnson crida a la seva parella que deixi "el fotut ordinador" abans que se senti un fort cop. El polític també s'hauria negat, a crits, a abandonar el domicili.

Boris Johnson, de 55 anys, fa uns mesos que conviu amb la seva nova parella en una casa del sud de Londres.

Boris Johnson, també exministre d'Exteriors, es disputa amb l'actual titular del ministeri, Jeremy Hunt, el càrrec de primer ministre del Regne Unit i el lideratge del Partit Conservador després que Theresa May anunciés la dimissió ara fa tot just un mes.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut